Copyright © Jan Tijsma - 2023. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid                                           

Jan Tijsma
Landschaps- en natuurfotografie
Landschappen, natuur en vogels in het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân
Start.
Foto-expositie.
Nieuwsbrief.
Nationaal Landschap.
Lezingen.
Fotohut .
Link.
Fotoalbum.
Contact.
Fotohut in Rijsterbos

Sinds juli 2019 heeft It Fryske Gea, in samenwerking met Han Bouwmeester, een fotohut geopend voor natuurfotografen. Deze fotohut is gelegen in het prachtig oude Rijsterbos in Gaasterland, nabij de werkschuur van de Friese natuurorganisatie. In  deze omgeving huizen over het algemeen veel soorten bosvogels en in de periode van de voorjaars- en najaarstrek passeren allerlei soorten vogels vootbij, met dikke kans dat ze  zich even laten zien.

 

De vogelhut is voor iedereen tegen betaling beschikbaar gedurende 6 dagen in de week. Zie hiervoor de website van IFG.` https://www.itfryskegea.nl/splinternieuwe-fotohut-rysterbosk/ of via de website van Han Bouwmeester.

https://www.hanbouwmeester.nl/fotohutten/hbn-fotohut-9/

 

Als vrijwilliger van It Fryske Gea en beheerder van de fotohut zorg ik voor het onderhoud. U ben natuurlijk van harte welkom en ik wens u een aantal genoeglijke uurtjes in de riante en in de winter verwarmde vogelhut met spiegelglas.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als beheerder van de hut heet ik u van hart welkom , het is zeker de moeite waard. Velen zijn u al voorgegaan met soms hele bijzondere waarnemingen.